People’s knowledge

Onze trainers weten wat afnemers beweegt, en deze kennis gebruiken we dan ook in creatieve campagnes om blijvende indruk achter laten. Wij limiteren ons niet tot een bepaalde markt en hebben inmiddels een volwaardige portfolio opgebouwd met gerespecteerde A-partners om hiermee de B2B en B2C markt optimaal te kunnen benaderen. Zo hebben onze adviseurs campagnes uitgevoerd voor bijvoorbeeld energieleveranciers, telecomproviders en verduurzamingsprojecten. Om uitvoering te geven aan een succesvolle campagne voorzien wij onze adviseurs van kwalitatieve leads in combinatie met gebruiksvriendelijke software en een gestructureerde en leuke werkplek.

Onze specialisatie

Telemarketing is ons vakmanschap. Telemarketing is een techniek om goederen of diensten te verkopen via een telefonisch gesprek. De telefoon wordt optimaal ingeschakeld in de marktbenadering van een consument of bedrijf. Door telemarketing kom je direct in contact met je doelgroep waardoor er doeltreffend te werk kan worden gegaan.

Compliance

Bij Weconomize staat kwaliteit centraal. Daarom hechten wij veel waarde aan privacy en de AVG-richtlijnen. Dit bekent dus ook dat de door ons opgeleide adviseurs altijd de desbetreffende kernwaarden waarborgen tijdens het klantcontact. Om deze reden zijn wij gecertificeerd met het CIRE-keurmerk en volgen we alle eisen die hieraan gerelateerd zijn. Dit houdt in dat onze dienstverlening altijd volledig transparant en betrouwbaar is.

Weconomize ondersteunt en verzorgt:

  • Compliance activiteiten zoals het voldoen aan de wettelijke regelgeving;
  • Het secuur omgaan met privacy zoals NAW-gegevens;
  • Klantenservice activiteiten zoals het afhandelen van klachten.